Curs seleccionat

Campus d'Ontinyent / VALENCIÀ / CURS DE NIVELL C1 (90 h)

Dilluns i dimecres 15:00 - 17:00

20/10/2021 - 23/05/2022

522,00 €

40,00 €

* 330 € per a Estudiant Univesitat de València

Introdueix les teues dades personals
   
 
 

Si has realitzat ja una prova de nivell o tens alguna acreditació fes ús dels camps d'Observacions i Documentació addicional per a facilitar-nos la informació.

Condicions de matriculació

1. Objectius

1.1. Facilitar a l’estudiantat de la Universitat de València l’adquisició de les competències lingüístiques necessàries per a desenvolupar la seua activitat acadèmica i futura carrera professional en valencià, com a usuari independent o com a usuari experimentat.

1.2. Dotar l’estudiantat de la UV de la formació necessària per superar amb èxit algun dels títols oficials de certificació que s’expedeixen en territori valencià (CIEACOVA, JQCV, EOI).

2. Requisits

2.1. Estar matriculat en la Universitat de València

3. Càrrega lectiva, seqüenciació horària i calendari

La càrrega lectiva total de cada curs és de 90 hores, que s’impartiran amb una seqüenciació de 4 hores setmanals. La distribució setmanal serà de 2 sessions de 2 hores cadascuna, en torn de dilluns i dimecres o de dimarts i dijous, o bé d’una única sessió de 4 hores amb sessions de 2 hores dilluns i dimecres o dimarts i dijous, o una única sessió setmanal de 4 hores, en dilluns, dimarts, dimecres o dijous, en funció del nivell.

Els cursos comencen a mitjan octubre i s’allarguen fins a l’última setmana de maig, tot respectant els períodes vacacionals establerts per la UV per al seu estudiantat. Per facilitar la conciliació del curs amb els exàmens de grau de l’estudiantat, els cursos s’interrompran des de les vacances de Nadal fins a finals de gener.

4. Matrícula

El Centre d'Idiomes de la UV posa a disposició l'automatrícula a través de la seua pàgina web, que inclou la possibilitat de pagament en línia. També es pot formalitzar presencialment a l'edifici del Centre al Campus de Tarongers (c/ Serpis, 25), en horari d'atenció al públic (de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores, de dilluns a divendres).

4.1. La matrícula, en línia o presencial, s'ha d'acompanyar amb els següents documents:

 • Resum de la matrícula de la UV
 • Fotocòpia del DNI

4.2. El preu del curs és de 330 euros, ja que compta amb la subvenció del Servei de Llengües i Política Lingüística de la UV. S'ha d'abonar la quantitat de 230 euros a l'inici de curs i 100 euros a principis de desembre.

4.3. En cas d'abandonament del curs per causa justificada fins al 23 de desembre de 2021, el CdI retornarà 100 euros a l’estudiant. A aquests efectes, es considera causa justificada:

 • Canvi d'horari del curs acadèmic de la UV en què s'haja matriculat
 • Incorporació a un nou treball
 • Canvi d’horari laboral
 • Malaltia de llarga durada
 • Trasllat de residència a una altra ciutat

4.4. Atés que es tracta de cursos subvencionats, s'exigeix l'assistència al 80 % de les hores del curs. Si un alumne incompleix aquest criteri per causa no justificada, perdrà la subvenció, que ascendeix a 140,18 euros, la qual haurà de retornar a la UV.


Política de privacitat

Responsable: Centre d’Idiomes de la UV, SL - NIF: B- 96871504
Dir. postal: C/ Serpis 25 – 46022 València Telèfon: 963067781
Correu electrònic: lopd@centreidiomes.es

Les dades personals subministrades s'incorporaran al fitxer "Gestión de alumnos", titularitat del Centre d'Idiomes de la Universitat de València, S.L., les finalitats del qual són la gestió administrativa i econòmica del centre i la prestació dels serveis docents oferits. En el cas que vosté siga beneficiari de descomptes per estar vinculat a la Universitat de València com a personal, familiar de personal o estudiant, les seues dades seran cedides a la citada universitat per a realitzar les comprovacions oportunes sobre aquesta vinculació. Així mateix, en el cas de tindre domiciliat el pagament, les seues dades seran cedides a les entitats bancàries amb les quals treballa el Centre. Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament, podran exercitar-los en C/ Serpis 25 - 46022 València, mitjançant sol·licitud per escrit que adjunte document identificatiu.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la política de privacitat en la nostra pàgina web: https://www.centreidiomes.es/va/politica-de-privacitat.


Cal omplir tots els camps marcats amb (*) per a poder matricular-se.

 

SEGURETAT

El lloc web utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptada en la indústria, com ara tallafocs, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot plegat amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat de dades i el seu possible robatori. Per aconseguir aquests fins, l'usuari/client accepta que el prestador obtinga dades per efecte de la corresponent autenticació dels controls d'accés.

Oferim un pagament 100 % segur

En generals.centreidiomes.es garantim que cadascuna de les transaccions realitzades és 100 % segura.
Totes les compres que faces en la nostra web estan avalades pel servidor segur de l'entitat bancària Banc Santander, de manera que les teues dades estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada, fet pel qual és molt més segur enviar les teues dades al servidor segur dels bancs que pagar en una gasolinera, restaurant, etc.

Què passa quan envie les meues dades a través de la xarxa?

Quan realitzes la compra i tries la forma de pagament, en el moment de punxar sobre el botó de Pagament per targeta el lloc web connecta amb el servidor segur, a partir d'aquest moment entres a navegar en zona segura i inscrius les teues dades bancàries en el servidor segur del banc, que s'assegura que l'operació reuneix els requisits de seguretat exigits i realitza l'operació, després de la qual n'apareix la confirmació i el comprador torna de nou a la botiga.

Podria conéixer algú la clau d'encriptació?

Cada vegada que un usuari es connecta a un servidor segur, aquest s'encarrega de generar una clau aleatòria per a la sessió que està establint amb l'usuari, mentre que el navegador del client genera una altra clau, igualment aleatòria, que li serveix per identificar-se en el servidor.
Si en el moment en què s'ha establit una connexió segura, altres usuaris es connecten a servidor, es tornen a generar unes noves claus per identificar els participants en la connexió.
El Servidor Segur s'encarrega que les claus generades no coincidisquen mai mentre s'estableixen diverses connexions simultànies.

Com sé que realment s'ha establit una connexió segura?

Podràs saber si t'has connectat a un servidor segur si l'adreça URL comença per "https: //".A més, els navegadors més utilitzats ho indiquen de manera gràfica mitjançant una icona que mostra a l'usuari si hi ha o no una connexió segura.

Quin protocol de seguretat s'utilitza en les transmissions?

En les connexions amb el servidor segur s'utilitzen les últimes especificacions del protocol de seguretat estàndard a la xarxa: SSL.

Quina entitat financera avala la seguretat en les meues transaccions?

Quan fas una compra amb una targeta de dèbit o crèdit en la web de Cursos Generals del Centre d'Idiomes de la UV s'estableix una connexió amb el servidor segur de Banc Santander, que aporta tota la seua experiència i infraestructura tecnològica per donar suport de manera segura i eficaç a totes les transaccions electròniques de compres que es facen en generals.centreidiomes.es. Quan arriba una petició de pagament al servidor segur de Banc Santander, aquest s'encarrega de gestionar l'autorització o denegació, en temps real, del pagament d'aquesta compra després de corroborar que totes les dades són correctes per realitzar el pagament.

3D Secure

La passarel·la de Banc Santander és compatible amb els nous protocols de pagament segur a internet introduïts per les marques Visa i Mastercard.
3D Secure és el sistema de pagament més segur amb targeta de crèdit perquè és capaç d'autentificar al titular de la targeta, garanteix que el client que està utilitzant un número de targeta n'és realment el titular. Això es realitza mitjançant una clau secreta que el seu propi banc li facilitarà i que només coneixerà vosté. En la majoria dels casos aquesta clau es pot demanar en línia. Per a més informació, pot consultar la web del seu banc o posar-s'hi en contacte.

Molt important

La nostra web només accepta el pagament amb targetes de crèdit que estiguen securitzades (3D Secure), de manera que necessitarà una clau especial per comprar per internet. Li l'haurà de proporcionar l'entitat financera emissora de la targeta, fent esment a la necessitat de tindre la clau virtual de 3D Secure. Recomanem utilitzar aquest sistema 3D Secure. Vosté s'assegura que és l'únic que pot fer compres amb la targeta, cosa per la qual es fa impossible el seu ús fraudulent en la xarxa, garantint la total seguretat de les transaccions.

Com protegim el teu pagament amb targeta de crèdit?

generals.centreidiomes.es utilitza un servidor basat en un dels sistemes de pagament segur més fiables d'internet: el protocol de seguretat SSL (Secure Socked Layer). (Si vols més informació, visita www.ssl.com).
Totes les teues dades personals i la informació que ens transmetes viatja de forma encriptada a través de la xarxa, i es protegeixen i codifiquen abans d'enviar-se per al seu processament.
Per al pagament amb Visa i Mastercard només s'acceptaran transaccions CES (Comerç Electrònic Segur). Després de verificar que la targeta està adherida al sistema CES, el sistema contactarà amb el banc que l'ha emés perquè el comprador autoritze la compra. Una vegada que el banc en confirme l'autenticitat, s'efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la comanda serà cancel·lada.
La passarel·la de pagament que utilitzem per al teu pagament amb targeta de crèdit és de Banco Santander, que encripta les teues dades mitjançant el protocol SSL 256 bits. El nostre sistema no emmagatzema cap dada bancària de la targeta de crèdit, sinó que va directament al TPV Ecommerce (Terminal Punt de Venda) del banc.

Què és SSL?

Els últims avenços en tecnologia de navegadors i servidors han facilitat l'ús de serveis web sense preocupacions relacionades amb el frau electrònic. Un exemple d'això és Secure Sockets Layer (SSL), desenvolupat per Netscape, un protocol de seguretat enviat a la Internet Engineering Task Force (IETF) com a esborrany d'internet. Bàsicament, el protocol permet al navegador i al servidor d'una sessió web autentificar-se entre si i protegir la informació que, posteriorment, fluirà entre els dos punts. Mitjançant l'ús de tècniques criptogràfiques com la codificació i la signatura digital, el protocol:

 • Permet als navegadors i servidors web autentificar-se entre si.
 • Permet als propietaris de llocs web controlar l'accés a servidors, directoris, arxius o serveis particulars.
 • Permet compartir informació confidencial (com, per exemple, números de targetes de crèdit) entre el navegador i el servidor i mantindre-la inaccessible per a tercers.
 • Permet assegurar que les dades intercanviades pel navegador i el servidor no puguen corrompre's, ja siga de manera accidental o deliberada, sense que això siga detectat.